Poëziemarathon in boekhandel Tomey en Verstegen

Op 9 november vindt in boekhandel Tomey en Verstegen de Poëziemarathon plaats. Net als in 2011 treden Culemborgse dichters op die lid zijn van de Poëziekring Culemborg Ayla Amman, Marco Houtschild, Eric Jansen, René van Loenen en Kees van de Vate zullen uit eigen werk voorlezen.  Naast hen zullen de gastdichters Leo Hermens (van wie onlangs een de bundel “Radio Waterval” uitkwam bij Uitgeverij Atlas) en Juliën Holtrigter (winnaar van de Turingprijs 2010 ) optreden. Deze dichters zullen een doorlopend poëzieprogramma presenteren;  daarnaast kan vanuit het publiek een gedicht worden voorgelezen op het Open Podium. Er is van verschillende dichters werk te koop tijdens de avond.

Tijdens deze avond  wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Marathonpoëzieprijs voor scholieren van het voortgezet onderwijs in Culemborg. Tevens wordt de door Tomey en Verstegen uitgegeven bundel met een selectie van de ingezonden gedichten gepresenteerd. Het programma start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s