Jong talent tijdens Poëziemarathon Culemborg

Op 9 november jl. vond de 2de Poëziemarathon plaats in Boekhandel Tomey en Verstegen; drie uur lang non-stop voordrachten door diverse dichters uit Culemborg en omgeving. Naast de voordrachten was er ook een open podium waarbij dichtkunstliefhebbers de kans kregen om gedichten voor te dragen. Verfrissend was de aanwezigheid van scholieren die naar aanleiding van een gedichtenwedstrijd een aantal grappige en ontroerende werken hadden geproduceerd. 20 gedichten zijn hieruit geselecteerd en gebundeld in het boekje ‘Ik verzin je ter plekke’, inmiddels te koop in de boekhandel. De winnaars van de poëziewedstrijd zijn tijdens de marathonavond bekend-gemaakt: de eerste en derde prijs ging naar Margot van Ark en de tweede prijs is in ontvangst genomen door Marisse Koolstra. Beide jonge talentvolle dichters.

De Poëziekring Culemborg wenst alle scholieren die meegedaan hebben aan de wedstrijd veel inspiratie en motivatie om gedichten te blijven schrijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s