Poëzieweek in Culemborg

Poëzie-1In het kader van de poëzieweek hebben Dirry de Boer en Henriett Somlai afgelopen zaterdag diverse gedichten laten klinken in boekhandel Tomey en Verstegen. Beide dames zijn lid van de Poëziekring Culemborg, een groep van lokale dichters en dichtkunstliefhebbers. Henriett was recentelijk panellid van de landelijke VSB poëzieprijs en mocht op woensdag 30 januari jl. aanschuiven bij De Avonden, een cultureel programma van de VPRO. Poëziekring Culemborg smeedt momenteel plannen voor een Zonnewende aan het Spoel op 23 juni a.s. waar dichtkunst centraal in het programma zal staan. Volg de ontwikkelingen via deze site en wordt ook fan van de Facebookpagina van de poëziekring.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s