Zonnewende aan het Spoel

Zonnewende poster _02[1]Beleef op 23 juni a.s. een zomeravond vol gedichten en muziek in hartje natuur. Op diverse idyllische plekken van Werk aan het Spoel zullen gedichten luiden van bekende en minder bekende dichters omlijst door muziek en beeldende kunst. De hoofdgast van de avond is de stadsdichter van Utrecht, Ingmar Heytze. De afsluiting wordt verzorgd door Kees van der Zwaard aangevuld door de gevleugelde vrienden van het Spoel.

Tijd & Locatie
Het zomerfestijn start om 20.00 uur en duurt tot de zon ondergaat rond 22.30 uur. Entree € 5,–. Adres: Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40 te Culemborg. Voor aanvang, vanaf 19.00 uur, zijn er diverse tentoonstellingen te bezichtigen. Onder meer in de Genieloods een fototentoonstelling van Henk van Loenen.

Deelnemers
Ingmar Heytze, Marco Houtschild, René van Loenen, Juliën Holtrigter, Gideon Borman, Harmen Holwerda, Kees van de Vate, Ronald Leeuwis, Naomi Mentink, Tim Kerssies en Kees van der Zwaard. Beeldend kunstenaar: Rop Philippi.

Extra
Voor de natuurliefhebbers is er na afloop een ‘vleermuiswandeling’ met bioloog Kars Vreling.

Reserveren
U kunt reserveren door een mail te sturen naar reserveren@werkaanhetspoel.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s