MARATHON POËZIEPRIJS 2014

Vrijdag 31 januari 2014 vond bij Libris-boekhandel Tomey & Verstegen de derde Culemborgse POËZIEMARATHON plaats. Ook dit jaar was aan dit initiatief een poëziewedstrijd voor scholieren verbonden. Januari is al een aantal jaren de poëziemaand voor het Nederlandse taalgebied. Er zijn allerlei activiteiten waarvan de Nationale Gedichtendag op 30 januari het hoogtepunt is. Een dag later hielden wij onze Poëziemarathon. Tussen 19.00 en 22.00 uur was er een open podium met een doorlopend programma van dichters en performers, jong en oud, rijp en groen. Er was een boekentafel met poëzie. Op die tafel kwam ook een prachtig vormgegeven bundel te liggen met gedichten van scholieren uit het voortgezet onderwijs. Een kort impressie-verslag volgt binnenkort op deze site.

Bekijk hier het PROGRAMMA POËZIEMARATHON 2014.
Bekijk hier een beeldverslag. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s