Zomerwende aan het Spoel

Poster Zomerwende-2[1]Op 5 juli 2014 vindt de 2de editie plaats van poëziefestival ‘Zomerwende aan het Spoel’. Evenals vorig jaar starten we met een poëzietour langs idyllische plekken. De deelnemende dichters zijn: Marco Houtschild, Harmen Holwerda, René van Loenen en Eric Jansens.

Na de poëzietour draagt hoofdgast Kira Wuck een aantal van haar gedichten voor in het Amfitheater. De muzikale omlijsting van de avond ligt in handen van Martijn Nanninga. Aanvang festival 19.00 uur. Entree: 10 euro. Reserveer via reserveren@werkaanhetspoel.nl.

Vanwege de voetbalwedstrijd van Oranje zal het festival, in tegenstelling tot eerdere berichten om 19.00 uur beginnen en  tot ongeveer 21.30 uur duren. Tip vooraf: heerlijk dineren in de Veldkeuken. Op deze avond staat ook een poëziemenu op het bord. En vanaf 18.30 uur opent het atelier van Anneke Wessels ook even de deuren.

Leuk om te weten: Kira Wuck wint ‘Jo Peters Poëzieprijs 2014’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s