De ROOS van Culemborg

roosMet gedichten de wereld te lijf! Ondersteund door (beeldende) kunst en muziek. En dan je bewegen in ‘de driehoek van cultuur, samenleving en kerk’. Dat leidt tot verrassende initiatieven. Een al lang leegstaand huis is opeens het decor van een collectie gedichten, Mozarts Requiem gelardeerd met doodsgedichten op Allerzielen, een Franciscus-wandeling door Culemborg, dichterlijk toegespitst op de basiselementen van het Zonnelied (broeder en zuster aarde, zon, maan, wind, vuur, water en dood), boekbesprekingen en een groots opgezet kerstconcert rond de rechten van de mens te beginnen met gedichten, dat was de ROOS in het vierde kwartaal van 2014.

Plannen voor 2015
Een nieuwjaarsconcert met poëzie en twee cellosuites van Bach, Valentijnwandelingen rond 14 februari, Ierse gedichten, muziek, whisky en water op St Patrick, 17 maart. En er komt meer aan.

De ROOS is een BV met aandeelhouders. Eeuwig aandeelhouder worden? Een eenmalige bijdrage van 25 euro is voldoende! Meld u bij: hoogenkamp@ziggo.nl 0345 – 778855, Rieks Hoogenkamp, Slotstraat 8 4101 BH Culemborg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s