Ramen gezocht

raamVan 13 tot 15 februari vindt de Valentijn-driedaagse plaats. Een maaltijd in het Weescafé, een heuse ‘Nacht van Culemborg’
(6 uur kunst en vermaak in Theater aan het Slag), concertjes met liefdesliederen van klassieke en eigentijdse muziek en als klap op de vuurpijl: drie dagen lang twintig verlichte ramen in de binnenstad van Culemborg.

Een echte gedichtenroute met liefdespoëzie! Met een routekaartje in de hand wandelen drie dagen lang verliefden en geliefden langs verrukte, droevige, olijke, relativerende, wanhopige en extatische gedichten vormgegeven door gerenommeerde kunstenaars. Maar ook scholieren en mensen die het liefhebben hebben afgeleerd gaan dit weekend op pad en komen op nieuwe ideeën. Wat is een geschikt raam? In ieder geval geen ramen met van die anti-inkijk plakkaten. Ook niet te veel spijltjes. De gedichten zijn ingelijst in een frame van 60 bij 80 cm. en een expositie-ezel wordt bijgeleverd. Je moet het goed kunnen zien.

De bewoners zetten er een lamp bij. 21.00 uur mag het gordijn dicht. Wilt u meehelpen aan deze driedaagse ‘Kunst achter de Ramen’ route. Meld u bij hoogenkamp@ziggo.nl of 0345 – 778855. Ook voor het (eventueel zelf door u te kiezen) gedicht, informatie en overleg.

One thought on “Ramen gezocht

  1. Schitterend initiatief! Helaas heb ik dus wel anti-inkijk folie sinds een maand of twee, ben er heel blij mee, ook vanwege het zonlicht, maar voor dit project zou ik het er bijna afhalen…Wie weet volgend jaar misschien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s