De Nacht van Culemborg

Dans_CHarlotte van den Reek_klein

Op Valentijnsdag zaterdag 14 februari om 20.00 uur start De Nacht van Culemborg met zes uur lang non-stop poëzie, muziek, dans en performance. De bezoekers kunnen zich laten verrassen door combinaties tussen verschillende kunstdisciplines. Poëzie ontmoet dans, muziek ontmoet poëzie en alles komt samen in een bijzonder performance. De korte onderdelen van ongeveer een kwartier wisselen elkaar af. Alles in het thema van liefde, verlangen, illusie en werkelijkheid.  Als hoogtepunt van de avond toont kunstenaar Rop Philippi een videoperformance geprojecteerd op een model. Tijdens zijn performance komen ook muziek en poëzie bij elkaar en zorgen voor een bijna filmische begeleiding van het optreden. Er is ook veel ruimte om te onthaasten tijdens het zes uur durende belevingsprogramma.

Praktische informatie
Entree: 15 euro per persoon voor de hele nacht. | Aanvang programma: vanaf 20.00 uur, bezoekers kunnen ook later op de avond aanschuiven. | Reserveren kan via www.theateraandeslag.nl | Deelnemers: René van Loenen, Marco Houtschild, Harmen Holwerda, Eric Jansen, Peter Elbertse, Martijn Nanninga, Otto Dethmers, Oh Tunder, Thorwald Jorgenson, Rop Philippi en BeYou DanceCrew.

Beluister hier het interview met het Radio Avondblad over De Nacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s