Valentijnsdriedaagse in Culemborg

Valentijn was eerder de patroon van bloemisten en tuiniers met z’n ruiker. Romantici hebben hem geannexeerd en nu loopt hij voorop in de stoet van minnaars. Zeker in Culemborg. Kijk nu weer eens even naar dit programma van de Valentijns-driedaagse: gedichtenwandeling, concertjes, maaltijd, de Nacht van Culemborg en wat niet al. Bezie het allemaal op de digitale folder en smelt! Voor geliefden en zij die het ooit waren! Kom naar Culemborg voor uw emotionele apk. Dit alles mogelijk gemaakt door de Roos van Culemborg, die haar aandeelhouders in de watten legt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s