Uitstapje van de Poëziekring Culemborg op 26 juni jl.

poezie

Op vrijdag 26 juni gingen wij, 9 leden van de Poëziekring, per trein richting Utrecht en stapten uit bij Lunetten. Een korte wandeling langs het jaagpad langs de Kromme Rijn met gedichten en gedachten voerde naar het Museum Oud-Amelisweerd. Hier heeft de dichter/schrijver, violist en beeldend kunstenaar Armando een nieuw thuis gevonden. Al dwalend door een roemrucht verleden van het landhuis tref je her en der mooie poëtische bespiegelingen en prachtige kunstwerken aan van de oude meester en nog twee andere kunstenaars.

Die dag was Armando in levende lijve aanwezig, eerst op het terras van het naastgelegen Koetshuis en later in het literaire café, waar hij de hoofdgast was. Helaas was het uitverkocht. Dat bood ons wel de gelegenheid om rustig te genieten van drank en taart op hetzelfde terras, waar Armando net verdwenen was. Verkwikt en gelaafd gingen we weer op weg naar huis….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s