Voor de poëzieliefhebbers: De ROOS

Onthulling gedicht varkensmarkt_4

De Roos van Culemborg ziet overal poëzie. Een specifiek uitgangspunt met verrassende resultaten. Zoek het dichterlijke gehalte en organiseert wat je wilt in cultuur, samenleving en kerk. Een concert met Mozart ’s Requiem? Vooraf prachtige ‘memento mori’ gedichten. Een stevig maatschappelijk debat krijgt kleur met voorkeursgedichten van politici. Poëzie en kunst zijn zachte krachten: ze wachten op aandacht en bloei! Daaraan werkt de Roos in Culemborg en daarbuiten. Kijk voor meer informatie op www.deroosvanculemborg.nl. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s